Lijnbaan 122

€ 1.075.000 k.k.

  • Maassluis
  • villa
  • 223 m²
  • 6 slaapkamers
  • zuidoost
  • in overleg
Beschrijving
Prachtige vrijstaande villa op een zeer unieke locatie aan de rand van Maassluis!
De woning is in 2007 volledig gerenoveerd waardoor deze van alle luxe, gemak en stijl is voorzien. Een absoluut pluspunt is het vele natuurlijke lichtinval. Hierdoor oogt de gehele woning licht, sfeervol en fijn aan. Met maar liefst zes slaapkamers en een praktijk/werkkamer is dit de ideale familiewoning! Kom tot rust in de heerlijke achtertuin, één van de balkons of geniet van de bedrijvigheid in de moderne open keuken. Met de hoogwaardige apparatuur en fijne indeling is de keuken een droom voor iedereen die van koken houdt. Of het nu gaat om een intiem diner met vrienden of een uitgebreid feest, alles is mogelijk! De achtertuin is een plek waar ontspanning en gezelligheid perfect samenkomen. Daarnaast is er een garage met ruimte voor uw auto en een oprit met plaats voor meerdere auto’s, inclusief een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. En dan is deze woning ook nog eens gelegen op een fijne locatie. Namelijk in een rustige wijk en toch nabij alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen en sportgelegenheden. Kortom een unieke kans om te genieten van het beste wat wonen te bieden heeft. Met zijn luxueuze afwerking, ruime kamers en fantastische voorzieningen, is dit een woning waar u jarenlang kunt vertoeven. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak om deze droomvilla zelf te ervaren!

Indeling:

Begane grond:
De sfeervolle en strakke voortuin met eigen oprit biedt toegang tot de entree van de woning. De ruime entreehal is voorzien van de meterkast, garderobe en een aparte toiletruimte. Deze is volledig betegeld en beschikt over een hangend toilet en fonteintje. Verder is er vanuit de entreehal toegang tot de werkkamer. Dit is een ideale plek om vanaf huis te kunnen werken. Door middel van de glazen tussendeuren in de entreehal ontstaat er een speelse doorkijk naar de woonkamer. De woonkamer is zeer royaal en oogt door de vele raampartijen licht en fijn aan. Tijdens de koudere maanden kunt u in de woonkamer heerlijk genieten van de open haard en de vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woonkamer is plaats voor een eethoek, waarvandaan er zicht op de open keuken is. De open keuken is werkelijk waar een droom voor iedereen die van koken houdt. Hij is van alle gemakken en luxe voorzien zoals een 4-pits gaskookplaat, Teppanyaki bakplaat, borden warmhoudplaat, combi-oven, Quooker, vaatwasmachine en een grote koelkast. De bar zorgt ervoor dat u tijdens het koken gezellig contact kunt hebben met medehuisgenoten/gasten. Zo wordt koken helemaal een feestje! Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Hier is voldoende plaats om extra apparatuur en eventuele voorraad te bergen. Ook is hier de cv-opstelling en de wasmachine- en droger aansluiting gelegen. Door middel van de deur is er zowel toegang tot de voortuin, als tot de garage.

Eerste verdieping:
De royale overloop met vide biedt toegang tot vier slaapkamers, de badkamer en de aparte toiletruimte. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Eén hiervan is voorzien van een vaste kast en een split-airco, die zowel kan verkoelen als verwarmen. De andere slaapkamer is op dit moment ingericht als kledingkamer, maar kan ook zeker goed worden gebruikt als extra slaapkamer. Vanuit beide kamers is er toegang tot het balkon. Door de raampartij in de badkamer valt er veel daglicht de ruimte binnen. De badkamer is voorzien van een ligbad, glazen inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel met dubbele wasbak, een design handdoeken radiator en elektrische vloerverwarming dus nooit meer last van koude voeten! De andere twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen. Ook deze zijn beide goed bemeten. Eén van de slaapkamers beschikt over een split-airco en een eigen badkamer met douche en wastafel. Wellicht een ideale plek voor een tiener. Tevens is er toegang tot het tweede balkon.

Tweede verdieping:
Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste verdieping van deze prachtige woning. Deze verdieping beschikt over twee slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een groot VELUX-dakraam. De slaapkamers zijn al zeer goed bemeten, maar ook eventueel nog meer te verruimen door middel van het plaatsen van een dakkapel.

Exterieur:
Wat een parel van een achtertuin! De achtertuin is zeer goed onderhouden en heeft een strakke, maar toch gezellige uitstraling. Er kunnen verschillende zit-/eethoeken worden gecreëerd, waardoor u de gehele dag fijn kunt genieten van deze plek. De achtertuin is te bereiken vanuit de woonkamer en is gelegen op het zuidoosten. Aan twee zijdes van de achtertuin is een deur gelegen, waardoor zowel de voortuin, garage en oprit gemakkelijk te betreden zijn. Zowel de achter- als de voortuin beschikt over een buitenkraan. De voortuin is voorzien van een oprit, waardoor u gemakkelijk eventuele auto’s op eigen terrein kunt zetten. In de garage is tevens voldoende ruimte voor een auto, waardoor u uw auto ook droog kunt stallen. Bovendien beschikt de voortuin over een oplaadpunt voor elektrische auto’s. De woning heeft niet alleen een heerlijke voor- en achtertuin, maar ook nog maar liefst twee balkons. Het eerste balkon is gelegen op het zuidoosten en is te bereiken vanuit de twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Het tweede balkon is gelegen op het noordwesten. Door de vele buitenruimte rondom de woning is er altijd wel een plek in de zon te vinden.

Ligging:
Gelegen op een unieke locatie aan de rand van Maasluis. Uitstekend gelegen nabij alle voorzieningen zoals het oude centrum van Maassluis, winkelcentrum Koningshoek met diverse winkels, scholen en sportvoorzieningen. Op fietsafstand van Metrostation Maassluis West met een directe verbindingen naar onder andere Hoek van Holland en Rotterdam. Uitvalswegen A20 en A4 zijn gemakkelijk te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1980
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Energielabel C
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, 2007
- Woning volledig gerenoveerd, 2007
- Tuinen opnieuw aangelegd, 2007
- Schilderwerk buitenzijde, 2022
- Split-airco’s, 2021
- Vloerverwarming begane grond en badkamer
- Warmte op thermostaat voor meerdere kamers individueel te reguleren
- Alle kamers voorzien van horren
- De voortuin beschikt over snippergrond, huur bedraagt €225,- p.j.
- Oplevering in overleg



“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 1.075.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
villa, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
223 m²
Externe bergruimte
30 m²
Perceel
509 m²
Inhoud
754 m³
Indeling
Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
dakraam, rookkanaal, airconditioning
Energie
Energielabel
C
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
149 m² (11,41m diep en 13,05m breed)
Ligging tuin
zuidoost
Garage
Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
voorzien van elektra, met elektrische deur
Foto's
Omgeving